Rakennus ja remontointi

Toteutamme kaikki rakentamiseen liittyvät unelmasi aina pohjatöistä viimeisen listan kiinnitykseen. Vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.  Piirrämme myös lupakuvat ja asemapiirrokset.  

Olipa kyseessä sitten insinööritoimistolta tilatut millimetrimitoilla laaditut suunnitelmat tai Klubiaskin kanteen itse piirtämäsi pohjakuva, meillä ei mene sormi suuhun vaan viemme hankkeesi maaliin ammattitaidolla yhdistäen toiveesi sekä voimassaolevat rakennusmääräykset. 

Uudiskohteet pystymme toteuttamaan kokonaisvaltaisesti eli tontin raivaamisesta muuttokuorman sisäänkantamiseen ja kaikki siltä väliltä. Autamme myös suunnitteluun ja luvittamiseen liittyvissä ongelmissa. Kauttamme saat myös tarvittavat LVI-suunnitelmat sekä tukea ja neuvontaa LVI-  ja sähkötöihin liittyvissä asioissa. 

Toteutamme myös kaikki remontoimiseen liittyvät unelmasi. Olipa haaveenasi sitten katto- tai pesuhuoneremontti tai koko tuvan täydellinen saneeraus, hoidamme sen suunnittelusta toteutukseen. Myös LVI- ja märkätila-asennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

Mitä remontoimiseen tulee niin tarvittaessa autamme myös luvittamaan hankkeesi.

Projektisi onnistumisen varmistavat tutut ja luotettavat yhteistyökumppanimme sähköasennus-, maanrakennus- ja tavarantoimituspuolella. 

Jos mielenkiintosi heräsi, seuraa meitä Facebookissa tai ota yhteyttä sähköpostilla.